пʼятниця, 29 березня 2013 08:44

На Рівненщині батько зарізав сина кухонним ножем

28 березня в селі Перемилівка Млинівського району Рівненщини поховали 31-річного Володимира Сабаду. У вівторок чоловіка убив його власний батько – 55-річний Богдан. Родина вечеряла і посварилася за чаркою. Батько пригадав давню образу і почав чіплятися до сина. А потім накинувся на нього з ножем.

"Я живу по сусідству від тої хати. Скільки пам'ятаю, батько з сином постійно сварилися - Богдан як вип'є спиртного і розсердиться, то починає дорікати Володимиру. Звісно, це все дурниця. Але чоловік надумав собі образу і не міг викинути її з голови", - розповідає сільський голова Василь Харківець.

Того вечора батько вкотре розлютився на сина. У хаті вони були одні і розборонити їх не було кому. Суперечка перейшла у бійку і чоловік схопив кухонного ножа. Богдан вдарив ним сина чотири рази.

Близько 18-ої години на галас в оселі прибігли стривожені сусіди. Вони побачили на підлозі помираючого Володимира, який лежав у калюжі власної крові. Сільський голова викликав "швидку допомогу", яка забрала потерпілого до реанімації районної лікарні. Однак медики не змогли врятувати чоловіка - за кілька годин після госпіталізації він помер від ран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині зарізали продавчиню

"Правоохоронці прибули на місце події й вилучили знаряддя злочину", - каже начальник Млинівського райвідділу міліції Валерій Романчук. – "За даним фактом відкрито кримінальне провадження за умисне вбивство. Богдана затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання".

У Перемилівці кажуть, що досі Сабади були спокійними сусідами, коли не сварилися.

"Батько і син – немісцеві, вони приїхали сюди з міста Дубно роки два тому. Гостювали у сватів, бо донька Володимира вийшла заміж у нашому селі. Відколи її чоловік помер, вона змушена сама доглядати дітей. Батько та брат приїхали, щоб допомагати їй по господарству", - додає сільський голова. – "У день вбивства доньки та її діток вдома не було – жінка поїхала провідати родичку в лікарні. А чоловіки зосталися вдома одні і посварилися. Шкода їх обох, бо хуліганства за ними ніякого не водилося, то були нормальні, привітні люди".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині батько зарізав сина кухонним ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути