понеділок, 04 березня 2013 11:59

Кримчанин вдарив ножем друга, який образив його батька

Кримчанин вдарив ножем друга, який образив його батька
Фото: focus.ua

Кривава драма днями розігралася в передмісті Сімферополя - в селищі ГРЕС. В гості до 30-річному місцевого вантажника зайшов 27-річний колега по роботі разом зі своїм батьком. Всі троє чимало випили.

А потім батько гостя раптом згадав, що молодий господар колись, кілька років тому, начебто вкрав у нього мобільний телефон. Ці спогади привели до сварки і бійки. І тоді за батька заступився син. Спочатку він ударив господаря коліном, а коли той зігнувся, схопив зі столу ніж і кілька разів встромив його в господаря. Проте всі троє були настільки п'яні, що навіть не надали ножовому пораненню особливого значення. Гість-син пішов спати в іншу кімнату, а потерпілий приліг тут же на дивані. Першим стрепенувся гість-батько, який вже почав тверезіти. Побачивши кров на тілі господаря, викликав "швидку допомогу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через квартиру у Києві брат зарізав брата

Прибулі медики забрали постраждалого до лікарні і повідомили про те, що трапилося міліції. Невдовзі правоохоронці затримали підозрюваного. Правда, спочатку його довелося довго будити. Підозрюваний у скоєному зізнався, до того ж були присутні всі докази злочину, включаючи ніж і сліди крові. Зараз відносно підозрюваного порушено кримінальне провадження по статті 115: замах на вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин вдарив ножем друга, який образив його батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути