середа, 20 лютого 2013 09:01

Масова бійка під Києвом переросла у різанину

Масова бійка під Києвом переросла у різанину
Фото: dndz.tv

До чергової частини Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області зателефонував водій служби таксі та повідомив, що на вулиці Центральній відбувається бійка між чотирма чоловіками.

Під час виїзду слідчо-оперативної групи за вказаною адресою з'ясувалося, що двоє місцевих жителів віком 27 та 36 років вживали спиртні напої в одному з місцевих кафе. Через деякий час між ними та ще двома відвідувачами виникла суперечка, але працівникам закладу вдалося заспокоїти їх. Залишаючи заклад, на вулиці чоловіки знову зустрілися зі своїми неприятелями і накинулися на них з кулаками. Під час бійки, найстарший з нападників витягнув ніж і завдав ним ножові поранення хлопцям, після чого разом зі своїм другом втік з місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заробітчанин зарізав матір двох дітей на Рівненщині

Далеко зловмисникам втекти не вдалося. В результаті оперативних дій працівники міліції наздогнали чоловіків та затримали їх. Підозрювані зізналися у вчиненні кримінального правопорушення, виправдовуючись тим, що багато випили алкогольних напоїв. Речові докази у них вилучено.

Швидка, яку викликали випадкові свідки бійки, прибула вчасно. Поранених медикам вдалося врятувати. 26-річного мешканця Ірпеня з ножовим пораненням живота було доставлено до лікарні та прооперовано. Його 25-річному товаришеві з травмованою рукою також було надано медичну допомогу. Наразі стан здоров'я постраждалих задовільний.

За даним фактом слідчим відділом Ірпінського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, повідомив ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

Зараз ви читаєте новину «Масова бійка під Києвом переросла у різанину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути