вівторок, 19 лютого 2013 13:27

На Черкащині чоловік зарізав свою співмешканку і ледь не убив випадкового перехожого

Близько 22.00 в центрі міста Сміла на Черкащині перехожі знайшли чоловіка з ножовими пораненнями. Зателефонували в міліцію. Було встановлено, що потерпілим є 50-річний місцевий житель. Додому він не дійшов кількасот метрів. Швидка допомога доставила чоловіка в реанімацію міської лікарні. Від свідків працівники міліції дізналися прикмети підозрюваного, який тяжко травмував людину та втік в напрямку центральної частини міста.

"До пошуку зловмисника були залучена міліція, всі наряди патрульно-постової служби, діючі екіпажі працівників ДАІ та наряди державної служби охорони. Центр міста був блокований, вулиці перекриті. Правоохоронці перевіряли двори. Менш як за годину працівники міліції помітили, що схожий за описом чоловік заходить до під'їзду багатоповерхівки. До місця відразу були направлені найближчі наряди міліції, щоб оточити будинок", - розповіла Наталія Таран з обласної міліції.

При затриманні у руках 26-річного підозрюваного був кухонний ніж. Лезо було у крові. Зловмисник був дуже п'яним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині жінка встромила ножа у серце чоловіка, бо той її бив

"Пальці його рук були травмовані, тому вже в міліції було надано першу медичну допомогу. Чоловік від випитого алкоголю не міг чітко щось пояснити. Але зізнався, що вбив ще й свою 40-річну співмешканку. Її тіло знаходиться у квартирі, де вони жили. Жінка лежала з ножовим пораненням в область грудної клітки. В квартирі було видно сліди боротьби, розкидані речі, на підлозі поряд з тілом лежав ще один закривавлений кухонний ніж", - сказала Наталія Георгіївна.

На слідстві затриманий розповів все, що пам'ятав.

"Додому повернувся вже п'яним. Хотів повечеряти, коли зайшла його співмешканка. Що було далі, згадати не міг. Але пам'ятає момент, коли в руках опинився кухонний ніж, яким наніс удар жінці. Від чого вона відразу померла. Чоловік зрозумів, що жінка мертва й вибіг з квартири, попередньо прихопивши з собою ще одного ножа. На вулиці зустрів випадкового перехожого і наніс останньому три ножових поранення", - додала Наталія Таран.

Проти зловмисника порушено кримінальну справу за статтею вбивство. За скоєння особливо тяжкого злочину законом передбачене покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині чоловік зарізав свою співмешканку і ледь не убив випадкового перехожого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути