пʼятниця, 29 березня 2013 14:22

На Луганщині зарізали багатодітну матір. Душогубом виявився коханець

На Луганщині зарізали багатодітну матір. Душогубом виявився коханець
Вбивці загрожує довічне позбавлення волі. Фото: sibdepo.ru

25 березня в селі Новолимарівка Біловодського району Луганської області була убита 29-річна мати чотирьох дітей - жінці завдали 10 ударів ножем, пише Сегодня.

Оперативники затримали підозрюваного за гарячими слідами - на вбивцю вказав один з дітей жінки. Чоловік мав при собі ніж, яким імовірно і вчинив убивство.

Як розповіли в обласній прокуратурі, 25-річний чоловік, розлючений відмовою на пропозицію про співмешкання, проник у будинок жінки з метою її вбити. Вибивши вікно, хлопець заліз до кімнати, в якій, крім дівчини, перебували четверо її маленьких дітей.

Розбуджений 11-річний хлопчик, почувши слова: "Я тебе зараз заріжу!", адресовані його матері, в спідньому вискочив з будинку і з мобільного телефону зателефонував у "швидку". Потім дитина побігла до сусідів, які викликали міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві чоловік сім разів вдарив ножем у серце свого знайомого

"Вчора підозрюваний був допитаний, провину свою він не заперечує, - повідомив прокурор Біловодського району Луганської області Володимир Ткаченко. - По справі призначена психіатрична експертиза".

У прокуратурі повідомили, що 11-ти і 8-річні хлопчики і дівчатка 5-ти й 2-х років фактично залишилися сиротами - діти зараз живуть із бабусею. Питання їхньої подальшої долі вирішитися найближчим часом.

"У трьох дітей батько є, але як він себе поведе в даній ситуації - не відомо, - розповів прокурор Володимир Ткаченко. - Батько самої маленької, 2-х річної дівчинки - не відомий".

За характером вчиненого злочину, було заведено кримінальну справу за ст. 115 "Умисне вбивство". Якщо прокуратура "розкрутить" справу по повній - вбивці загрожує довічне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині зарізали багатодітну матір. Душогубом виявився коханець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути