середа, 03 квітня 2013 10:54

На Прикарпатті школярка наклала на себе руки через конфлікт у школі

На Прикарпатті школярка наклала на себе руки через конфлікт у школі
Дівчинка у школі посварилася з двома старшокласницями. Фото: www.topnews.ru

Школярка загинула через сварку із старшокласницями. Слідство ще триває, але це – основна версія правоохоронців. Вчителі запевняють, що відвернути біду не могли, адже дівчата з'ясовували стосунки лише на двох перервах, а потім розійшлися, пише ТСН.

Близько першої дня 11-річна дівчинка прийшла зі школи додому. А за дві години повернувся й старший брат і побачив вже холодне тіло дівчинки, яке висіло на паску від халата на перекладині шафи.

Міліціонери кажуть, що у дівчинки була можливість врятуватися, якби спрацював інстинкт самозбереження. Вона могла дістати ногами до підлоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі застрелився міліціонер

Того дня дівчинка у школі посварилася з двома старшокласницями. Від школярів, які були очевидцями конфлікту, слідчі дізналися, що школярка буцімто пліткувала про одну із дівчат. І та з подругами на перерві прийшла "на розбірки". Правоохоронці кажуть, що була словесна перепалка і нецензурні висловлювання, і за волосся шарпали.

Учителі запевняють, що тоді нічого лихого не запідозрили. Мовляв, конфлікт виник раптово і так само швидко згас. Кажуть, що потім дівчинка була на уроці фізкультури, танцювала, веселилася із однокласницями.

Батьки дівчинки розлучилися, її виховувала тільки мати. Попри це, кажуть, дитина була вихованою, комунікабельною, старанною. Начебто нічого не бракувало й старшокласницям із благополучних, забезпечених сімей.

За фактом доведення дівчинки до самогубства відкрите кримінальне провадження. Старшокласниці, які з нею сварилися, за словами вчителів, зараз знаходяться у важкому психологічному стані. У вівторок до школи вони не прийшли.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті школярка наклала на себе руки через конфлікт у школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути