понеділок, 03 червня 2013 16:22

Вінничанин убив брата одним ударом в серце за DVD-диски

Вінничанин убив брата одним ударом в серце за DVD-диски
Фото: www.actualitati.md

1 червня опівночі в одному з сіл Калинівського району Вінниччини два троюрідних брата посварились через DVD-диски. Після сварки один вбив другого ударом ножа в серце.

За словами старшого інспектора Центру зв'язків з громадськістю міліції у Вінницькій області Ірини Добровольської, обидва чоловіки не були п'яними.

"27-річний приніс 22-річному позичені диски з фільмами. Але той сказав, що декількох не вистачає. Старший наполягав, що повернув усі диски. Посварились через це прямо на подвір'ї біля будинку. Молодший зайшов у дім, взяв кухонний ніж. Вийшов  і вдарив брата прямо в серце. Був нанесений тільки один удар, від якого і помер постраждалий", - пояснила вона.

Після цього молодший брат зайшов у будинок і ліг спати. Зранку теж нічого нікому не сказав, зібрався на роботу і поїхав у Вінницю.

"В обласному центрі хлопець працював на будівництві. Там його і затримали. Чи були ворожі відносини у братів, зараз виявляє слідство. Чому хлопець залишив брата помирати і чи навмисне вдарив у серце, теж стане відомо у ході слідчих дій. Тіло племінника виявила його тітка. Зразу звернулась до правоохоронних органів", - розповіла Добровольська.

22-річному вбивці брата загрожує до 15 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин убив брата одним ударом в серце за DVD-диски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути