четвер, 04 квітня 2013 09:33

У Миколаєві ігроман зарізав вагітну касирку та охоронця

У Миколаєві ігроман зарізав вагітну касирку та охоронця
24-річна Інна Пахомова. Фото: Сегодня

24-річна Інна Пахомова з кримського селища Совєтський була на четвертому місяці вагітності і всього пару тижнів пропрацювала касиром в залі ігрових автоматів у Миколаєві. Сюди вона відправилася в пошуках кращого життя, але зустріла там смерть. Разом з нею загинув охоронець закладу, пише Сегодня.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області повідомляє: "За фактом умисного вбивства слідчим управлінням розпочато досудове розслідування. Центральний районний суд Миколаєва вибрав запобіжний захід для підозрюваного у вигляді утримання під вартою. У справі триває досудове слідство".

Подробиці силові відомства не прагнуть розголошувати, посилаючись на таємницю слідства. Але деякою інформацією поділилися з батьками Інни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині зять зарізав тещу та її батьків

"Все відбулося в приміщенні на вулиці Героїв Сталінграда, куди Інна влаштувалася працювати касиром в зал ігрових автоматів, - крізь сльози розповіла мама Інни Олена Валіно. - Того вечора окрім неї в ігровому залі знаходилися тільки 35-річний охоронець Микола Якушев і постійний клієнт закладу - його ровесник Едгар Геворкян. Інна особисто знала кожного клієнта, адже потрапити всередину можна було тільки по дзвінку: начальство дасть добро, клієнта пустять. Геворкян бив по кнопках автоматів - гра не клеїлася. Програвши за три години близько п'яти тисяч гривень, до першої години ночі він, збуджений, почав вимагати повернути йому спущені гроші. Отримав відмову, і почалося найстрашніше".

Як кажуть рідні, розлючений відвідувач накинувся на дівчину з кулаками. На підмогу до неї підбіг охоронець. Тоді Геворкян вихопив ніж і почав завдавати ударів в живіт охоронцю. У цей час Інна встигла подзвонити своєму начальникові і повідомити ім'я-прізвище неадекватного клієнта. А той вже направив свій гнів на дівчину: жорстоко бив, після чого став наносити удари ножем в обличчя, живіт і спину - експерти на тілі нещасної нарахували 14 ножових поранень. Охоронець отримав з десяток колото-різаних ран, несумісних з життям. Працівники підпільного залу померли на місці, а вбивця, забравши з каси 14 тисяч гривень, втік.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві ігроман зарізав вагітну касирку та охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути