вівторок, 18 червня 2013 10:04

У Голландії семеро людей сіли до в'язниці за вбивство арбітра

У Голландії семеро людей сіли до в'язниці за вбивство арбітра

Шестеро підлітків і батько одного з них отримали тюремні терміни у справі про напад на футбольного лінійного арбітра Ріхарда Ньївенхейзена, який помер від травм, отриманих після матчу, на якому він працював.

У грудні 2012 року після гри між голландськими командами "Бейтенбойз" і "Ньіве слоті" 41-річний Ньївенхейзен був сильно побитий молодими людьми, вік яких на той момент варіювався від 15 до 17 років. За даними слідства, це були гравці команди "Ньіве Слот", а також 51-річний батько одного з них. Арбітр був доставлений в лікарню у важкому стані, а потім помер від отриманих травм.

"Семеро підозрюваних винні в нанесенні ударів по голові і верхній частині тіла лінійного арбітра, - заявила суддя Аня ван Холтен, яка визнала невинним восьмого підозрюваного. - Суд вирішив, що ніхто з підозрюваних не мав наміру вбивати лайнсмена".

Єдиний дорослий з цієї сімки, Хасан Д., отримав шість років ув'язнення. Шестеро підлітків відправлені в колонії для неповнолітніх: п'ятеро - строком максимум на два роки, а наймолодший, 15-річний - на 30 днів.

Зараз ви читаєте новину «У Голландії семеро людей сіли до в'язниці за вбивство арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути