неділя, 28 квітня 2024 09:18

"Політична тварина, яка чує страх" - Кулеба жорстко висловився про Путіна

"Політична тварина, яка чує страх" - Кулеба жорстко висловився про Путіна
Міністр МЗС Дмитро Кулеба закликав бути рішучими. Фото: ОП

Партнери не повинні боятися російського диктатора Володимира Путіна.

Вони повинні твердо вірити, що перемога України досяжна. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сказав про це в ефірі CNN.

"Путін - політична тварина, яка чує страх. І коли він його чує, він стає агресивнішим. Якщо він чує силу, яку, наприклад, щойно продемонстрував Конгрес, він буде змушений відступитися",- сказав міністр.

Він додав, що якою б не була ціна підтримки України сьогодні, ціна перемоги Росії буде набагато більшою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зробив гучну заяву про Путіна і переговори з РФ

"Весь світ має пам'ятати, що будь-яка затримка у наданні допомоги Україні компенсується сміливістю та самопожертвою полеглих солдатів. Це живі люди, їхні життя мають ціну. Все, що ми втратили з осені до сьогодні, ми втратили тому, що у наших солдатів не було достатньо зброї", - заявив Кулеба.

Міністр каже Україна не збирається здаватися.

"Наша армія отримає нових солдатів та офіцерів, тому що на кону - виживання нації, виживання суверенної держави. І ми пам'ятаємо нашу історію: ті, хто відмовились боротися за Україну зі зброєю в руках на початку XX сторіччя, коли ми втратили нашу незалежність, потім стали жертвами сталінських репресій, геноциду, русифікації. Ми знаємо, що буде, якщо ми програємо, і тому ми продовжимо боротися", - сказав він.

Російський диктатор Володимир Путін може повернути Україні всі захоплені території і без виходу ЗСУ на кордони 1991 року.

Для цього достатньо буде повернути території, окуповані Росією у 2022 році після початку великої війни. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив в інтерв'ю CBS News.

Він наголосив, що для перемоги Україні потрібна зброя від західних партнерів, а також посилення санкцій проти Росії та блокування всіх економічних зв'язків із Кремлем.

Зараз ви читаєте новину «"Політична тварина, яка чує страх" - Кулеба жорстко висловився про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути