понеділок, 10 вересня 2012 15:50

Самогубця на Рівненщині стрибнула з 20-метрового моста

Самогубця на Рівненщині стрибнула з 20-метрового моста
Рятувальники кілька хвилин вмовляли самогубцю одуматися і не стрибати. Фото: diapazon.kz

Сьогодні, 10 вересня, у райцентрі Сарни Рівненської області врятували 17-річну дівчину, яка хотіла звести рахунки з життям. Незнайомка видерлася на поручні мосту через річку Случ. Близько 10-ої години ранку її помітив охоронець урочища "Гребний канал" та зателефонував до рятувальників.

"Чоловік сказав, що та дівчина стоїть на мосту, але нікого до себе не підпускає. Навпаки, погрожує стрибнути у річку, якщо до неї хтось наблизиться. Там доволі високо – метрів 20 буде до води", - розповідають у прес-службі обласного управління МНС. – "Одразу після дзвінка на місце виїхала чергова варта. Дівчина уже звисала над водою по той бік поручнів. Вона вчепилася руками у бетонну опору моста, однак і стрибати не поспішала. Заборонила підходити до себе. Мотивів свого вчинку не пояснювала".

На прохання залізти назад на міст незнайомка ніяк не відреагувала. Лише мовчки дивилася униз. Рятувальники кілька хвилин вмовляли самогубцю одуматися і не стрибати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Феодосії випадково повісилася 10-річна онука Мустафи Джемілєва

Раптом у дівчини від утоми розтиснулися пальці і вона полетіла у воду. Бажання власної смерті одразу минуло, бо самогубця почала боротися з сильною течією і спробувала виплисти. Однак її сил забракло, щоб врятуватися самостійно.

"На порятунок в річку кинулися двоє наших колег – капітан Олександр Шахно та водій Дмитро Ляшко. Вони допливли до дівчини і не дали їй потонути. Витягли на берег, де на неї вже чекала бригада "швидкої допомоги", - додають рятувальники. - "Уже відомо, що потерпіла – мешканка одного з сіл району. Тепер вона лікуватиме забій хребта від свого падіння у воду".

Нагадаємо, 17 липня у Рівному двоє перехожих врятували з води 45-річну місцеву Анжелу. Жінка пішла топитися у річці Устя після сварки зі своїм співмешканцем.

Зараз ви читаєте новину «Самогубця на Рівненщині стрибнула з 20-метрового моста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути