середа, 29 серпня 2012 14:59

Тренер збірної Росії з волейболу вчинив самогубство після Олімпіади

Тренер збірної Росії з волейболу вчинив самогубство після Олімпіади
Сергій Овчинніков помер на зборі московського "Динамо" в Хорватії ФОТО: rsport.ru

Тренер збірної Росії з волейболу вчинив самогубство. Сергій Овчинніков був розчарований п'ятим місцем своєї команди на Олімпіаді-2012 в Лондоні.

Колишній головний тренер жіночої збірної Росії з волейболу Володимир Кузюткіна заявив "Російській службі новин", що Овчинніков покінчив із собою.

При цьому Кузюткін не зумів назвати причини, з яких 43-річний Овчинніков пішов на такий крок. "Дурість, звичайно, велика. Я співчуваю. Він був моїм товаришем, колегою", - сказав Кузюткін.

Раніше 29 серпня стало відомо, що Сергій Овчинніков помер на зборі московського "Динамо" в Хорватії. Про смерть тренера повідомив генеральний директор Всеросійської федерації волейболу (ВФВ) Олександр Яременко, який не назвав подробиць того, що сталося.

Сергій Овчинніков змінив Володимира Кузюткіна на посту наставника збірної Росії в жовтні 2011 року. Під його керівництвом російські волейболістки дійшли до 1/4 фіналу олімпійського турніру 2012 року, де поступилися майбутнім чемпіонкам з команди Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «Тренер збірної Росії з волейболу вчинив самогубство після Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути