пʼятниця, 17 серпня 2012 05:06

Кохання змусило жінку вбити чоловіка і завдати собі ножових поранень

Кохання змусило жінку вбити чоловіка і завдати собі ножових поранень

15 серпня до чергової частини Перевальського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на березі Ісаковського водосховища знайдений мертвий молодий чоловік і жінка, яка спливає кров'ю. Виявилося, що пара намагалась покінчити життя самогубством. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС у Луганській області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і швидка допомога. На момент приїзду жінка була жива. Саме вона і розповіла про те, що сталося.

Постраждала познайомилася з чоловіком, який відбував покарання в одній з колоній Луганської області. Він був засуджений за крадіжку, і вже за кілька місяців листування чоловік вийшов на свободу. Проте невдовзі раніше судимий украв мобільний телефон і відносно нього Алчевським міськвідділом міліції було порушено кримінальну справу. Прекрасно усвідомлюючи, що відповідальності не уникнути, і чоловіку знову доведеться сісти на лаву підсудних, закохані вирішили, що розлучити їх зможе лише смерть.

Написавши передсмертну записку, потерпіла задушила свого коханого ремінцем від сумки, після чого завдала собі декілька ударів ножем (у шию і живіт). Жінку вдалося врятувати - дачники, які проходили повз, побачили скривавлену потерпілу і бездиханного чоловіка і викликали швидку допомогу та міліцію.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України. Жінка знаходиться в лікарні в медикаментозній комі. Після того, як її стан стабілізується, вирішуватиметься питання про обрання їй запобіжного заходу. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Кохання змусило жінку вбити чоловіка і завдати собі ножових поранень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути