Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2016 10:53

На Полтавщині чоловік прийняв пологи в дружини: через сніг не встигла швидка

На Полтавщині чоловік прийняв пологи в дружини: через сніг не встигла швидка
atn.ua

Сьогодні вночі в селі Ливенське Новосанжарського району Полтавської області 31-річна жінка народила вдома дівчинку, бо через замети не встигла доїхати швидка допомога. Пологи приймав чоловік.

"Ми просто не встигли на пологи, бо застрягли в заметі. Коли приїхали, то дитятко вже народилося. Нам довелося тільки перерізали пуповину, - розповіла фельдшер новосанжарської підстанції екстреної медичної допомоги Людмила Крикля. - Жінка почувала себе добре. Чоловік заніс її в карету швидкої. І сам сів. Але на виїзді із села ми застрягли в заметі. Тому довелося викликати рятувальники".

Рятувальники пожежною машиною проклали шлях, аби лікарі могли вільно їхати дорогою. Із Левенського в районну лікарню добиралися годину.

"Ми постійно були на зв'язку із лікарями. Питали, я себе почуває породілля. Коли приїхали, відразу підчепили тросом швидку, витягли. Вони їхали позаду нас, бо наш пожежний автомобіль своїми габаритами розчищав сніг з дороги. Вже на під'їзді до Нових Санжар швидка нас обігнала і поїхала в лікарню".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині чоловік прийняв пологи в дружини: через сніг не встигла швидка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути