четвер, 14 травня 2020 07:00

Овочі надсилають поштою

П'ять фермерів із Херсонщини об'єдналися під час карантину, щоб збувати свою продукцію. Вирощують спаржу, зелень, редиску, картоплю, помідори, полуницю. Також виготовляють сири.

— Спершу хотіли допомогти фермеру, який вирощує спаржу та зелень. Йому треба було збути кудись продукцію. Вирішили почати продавати через інтернет. Але людей невеликий асортимент не зацікавив. Запропонували іншим фермерам із Херсонщини додати на сайт свої овочі й зелень, — розповідає 30-річна Олена Синюк з організації "Земля Таврії". Навчають фермерів. — Коли додалися виробники картоплі, редиски, томатів, замовлень стало більше.

Розраховували, що основними клієнтами будуть жителі Херсона й області. Але почали отримувати замовлення й з інших регіонів.

— Відправляли посилки поштою. Клієнти задоволені якістю продуктів. Виставляли фото у соцмережах. Писали, що так підтримують вітчизняних фермерів. Після цього пішов шквал замовлень, — каже Олена. — 1 травня отримали 200 дзвінків. Зрозуміли, що не справимося з такою кількістю. Тому тимчасово припинили приймати їх. Взяли паузу, щоб адаптувати сайт, зробити автоматичне підтвердження замовлень. Найбільше продаємо овочів і зелені в Київ.

Зараз ви читаєте новину «Овочі надсилають поштою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути