неділя, 11 березня 2007 15:15

Компанія повернула гроші за йогурти

Торік компанія "Данон" обіцяла повернути гроші споживачам, які залишаться невдоволеними йогуртами "Активія". Ці продукти за два тижні мали покращити травлення.

— "Активія" — це не ліки. Сирки та йогурти не можна поєднувати з кавою, цигарками чи алкоголем. Тільки так їх споживання принесе користь, — розповіла асистент бренд-менеджера "Активії" Марія Зуєва.

Я вирішила провести експеримент і перевірити обіцянки компанії. Почала їсти продукти "Активії". Відмовилася від кави, чорного чаю, хот-догів, смаженої картоплі, пиріжків і навіть улюбленої київської перепічки. Для чистоти досліду не пила спиртного і їла мало солодкого. Щодня на десерт купувала сирки або йогурти. Щоразу різних смаків. Чеки разом з етикетками відкладала до великого конверта. Помітила, що вже за тиждень звикла до "Активії". Замість одного йогурту почала з"їдати два, три, а то, й п"ять на день. Через два тижні подзвонила до компанії.

— Ви не задоволені результатом? Відправте в конверті етикетки або кришечки від 14-ти продуктів "Активія", — тараторила дівчина у слухавку на гарячій лінії. — Вкажіть, чим саме ви незадоволені. Головне — пишіть розбірливо.

Кожну етикетку я прикріпила до чека. Порахувала витрачену суму — 54, 01 грн. Написала лист. Мовляв, я бідна студентка, раніше харчувалася усім без розбору. Тому мене часто непокоїв шлунок. За допомогою "Данон" хотіла змінити ситуацію. Але його споживання не допомогло. Важкість у шлунку не зникла. Ваша продукція популярна, смачна, але дорога. Студентові вона не по кишені. Шкода викинутої на вітер стипендії. Буду вдячна, якщо ви повернете гроші.

За кілька тижнів мені зателефонували з компанії — перепитали номер ідентифікаційного коду. Через тиждень я отримала лист. У ньому зазначалося, що гроші можна отримати у найближчому відділенні банку "Аваль". Мені видали суму більшу, ніж я витратила, — 66 грн 16 коп.

Зараз ви читаєте новину «Компанія повернула гроші за йогурти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути