Ексклюзиви
четвер, 23 грудня 2010 21:31

Гірлянди залишають на стінах до наступної зими

Автор: фото: Володимир МУКАН
  Цехи столичної кондитерської фабрики ”Рошен” прикрасили гірляндами загальною довжиною понад 150 кілометрів
Цехи столичної кондитерської фабрики ”Рошен” прикрасили гірляндами загальною довжиною понад 150 кілометрів

Перед празниками столичним дизайнерам замовляють святкове оформлення. За прикрашання ялинки та однієї кімнати студія "Артфлорес" бере 4–5 тис. грн.

— Ми вже чотири десятки клієнтів обслужили, графік щільно розписаний, — каже 31-річна Наталія Ткаченко, директор студії. — Ми узгоджуємо з клієнтом кольори, тони, форму ялинкових іграшок. Використовуємо кулі з України та Нідерландів. Клієнтові нічого купувати не треба. Ялинку, прикраси та гірлянди ми приносимо. Цього року популярним є український селянський стиль — народні іграшки, глечики, солом'яні прикраси.

Фірма "Скай студіо" оздобить кімнату і ялинку за 500 грн. Спеціалізується на екзотичних замовленнях.

— Торік один киянин замовив новорічну ніч у гавайському стилі. Треба було організувати все на високому рівні у його приватному маєтку, — розповідає спеціаліст Юлія Волкова, 31 рік. — Навіть негрів для підтанцьовки замовив. Половину декорацій ми привезли із Латинської Америки. У центрі залу спорудили 2-метрову "ялинку" — із мандаринів, ананасів та бананів. Кругом понаставляли тропічної зелені.

Фахівці декорують фасади, садові дерева. За 15 тис. грн обіцяють прикрасити гірляндами невеликий одноповерховий будинок. Спочатку роблять електронний проект оздоблення, затверджують у власників. Робота забере до трьох днів. Зняти гірлянди зі стін коштує стільки ж, як і встановити. Тому багато замовників залишають їх до наступного Нового року.

Зараз ви читаєте новину «Гірлянди залишають на стінах до наступної зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути