понеділок, 13 серпня 2007 17:27

Дають 200 гривень знижки на другу покупку

Сім"я вінничан Горошкевичів купила новий пилосос "Самсунґ" за 56 грн.

— Це зі знижкою, — пояснює Вадим Горошкевич, 34 роки. — Насправді його ціна 256 гривень.

Знижку подружжя отримали після того, як купили за 1550 грн нову кухонну електроплиту "Ґореньє" у вінницькому магазині "Домотехніка", що на вул. 600-річчя. Вибрали модель з іржостійким корпусом — така найкраще пасує до нових кухонних меблів у квартирі Горошкевичів.

При оформленні покупки продавець видав їм сертифікат на 200 грн. Із ним наступний прилад можна узяти зі знижкою. Подружжя відразу купило пилосос. Частину оплатили сертифікатом.

— Сертифікати в "Домотехніці" видаватимуть до 1 вересня, — запевняє працівник магазину Валентина Коломієць, 26 років. — Коли людина купує в нашому магазині щось вартістю понад 200 гривень, їй дають сертифікат на знижку. Із ним можна придбати кухонні прилади, пилососи чи плазмові телевізори дешевше на 200 гривень.

За другу покупку, зі знижкою, сертифікат не видають. Отримати його можна знову при новій покупці за повну ціну.

Вінницькі магазини "АБВ-техніка" до 31 серпня теж пропонують сезонні знижки — 20–40%. На акційні товари ставлять жовтогарячі цінники.

— Перед школою даємо знижку до 40 процентів на комп"ютери та комп"ютерні столи, — пояснює 25-річний Олександр Ворчинський, продавець "АБВ-техніки" на вул. 600-річчя. — На мобільні телефони — до 20 процентів.

Вінничанка Ірина Марущак, 38 років, в "АБВ-техніці" купила телевізор "Самсунґ" на 30% дешевше — за 1250 грн.

— У мене є карточка цього магазину, вона дає постійну знижку від 3 до 7 процентів — каже жінка. — Сьогодні зайшла подивитися DVD-програвач. Як буде зі знижкою, теж куплю.

Вадим Горошкевич нові електроплити вибирав і в "АБВ-техніці". Там установили знижки 20%. Однак, за словами чоловіка, в "Домотехніці" купив дешевше.

Зараз ви читаєте новину «Дають 200 гривень знижки на другу покупку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути