вівторок, 18 березня 2008 07:09

Заступника мера прогнали з лазні

15 березня перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, 37 років, завітав до лазні "Бадьорість" на вул. Тургенєва. Він намагався представити нового директора бані. Та клієнти прогнали обох відвідувачів.

— О десятій ранку Синютка зайшов у баню з якимось чоловіком, — розповідає 58-річний директор закладу Микола Дубенський. — Ми думали, прийшли привітати нас. У четвер обласна профспілка нагородила лазню грамотою. Та заступник мера представив нового директора.

Той звернувся до клієнтів. Сказав, що йому соромно за теперішню лазню. Пообіцяв зробити євроремонт. Львів"яни почали голосно кричати. "Чим вам не подобається Дубенський?", "Ми знаємо про ваш задум!" та "Геть із лазні!" лунало зі всіх сторін. Олег Синютка мовчав. Львів"яни дивувалися, чому нового директора прийшов представляти аж перший заступник мера.

— Люди бояться, що з лазні зроблять сауну для багатих, — веде далі Дубенський.

Торік у липні міська рада поставила перед комунальним підприємством вимогу: збільшити чистий прибуток уп"ятеро — до 250 тис. грн на квартал. За невиконання припису директорові лазні оголосили догану та запропонували написати заяву про звільнення за власним бажанням. Микола Дубенський відмовився. Він працює директором лазні 20 років. Має звання "Відмінник служби побуту України".

Зараз ви читаєте новину «Заступника мера прогнали з лазні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути