четвер, 05 липня 2007 07:05

Від тепломережі відріжуть 500 квартир

Без центрального теплопостачання залишаться 85 будинків у різних районах Тернополя. Спеціальна комісія міськради дійшла висновку, що котельні працюють збитково.

— Ніхто не прокладатиме шість кілометрів теплотраси, щоб обігріти одну квартиру, — пояснює заступник голови міста з житлово-комунальних питань Микола Марценюк, 52 роки. — Від мережі від"єднають "тупикові" на шляху теплотраси будинки, а також ті багатоквартирки, більшість мешканців яких уже мають автономне опалення.

Тернополянам запропонували власним коштом встановлювати індивідуальні системи опалення. В квартирах тих, хто не пристане на це, до початку опалювального сезону комунальники виконають необхідні роботи. Щоправда, після цього збиратимуть плату за користування обладнанням.

— Припускаємо, що платити оренду за обладнання й за газ на опалення не коштуватиме дорожче, ніж зараз люди платять за теплопостачання, — каже Микола Марценюк.

Зараз ви читаєте новину «Від тепломережі відріжуть 500 квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути