понеділок, 13 серпня 2007 07:15

У Солотвино збунтувалися пацієнти лікарні

У середу після обіду понад 100 пацієнтів Української алергологічної лікарні у селищі Солотвино Тячівського району Закарпатської області перекрили гранітними брилами дорогу на Рахів.

Відпочивальникам два дні поспіль не дозволяли спускатися у соляні печери шахти N9. Обурені пацієнти вимагали зустрічі з директором солерудника. "За що ми гроші заплатили?" — кричали вони. Головний лікар Ярослав Чонка, 54 роки, та директор солерудника Василь Бонка, 44 роки, від коментарів відмовилися. Перший сказав, що не бажає спілкуватися, другий просто вимкнув мобільний.

Із неофіційних джерел відомо, що у вівторок шахту N9 закрили на ремонт. Спуски  пацієнтів лікарні обіцяли відновити наступного дня, але в середу сказали, що копальню закрили до вересня. Того ж дня у лікарні зібралися керівники солерудника та голова Тячівської райдержадміністрації Іван Бобрушко. На засіданні вирішили спускати хворих у соляну шахту N9 до 1 вересня, а вже потім закрити її на ремонт.

Подихати лікувальним повітрям солотвинських шахт приїжджають з усіх куточків України. Тут лікують різноманітні хвороби органів дихання — від звичайних хронічних бронхітів до алергічних захворювань.

Зараз ви читаєте новину «У Солотвино збунтувалися пацієнти лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути