Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 07:06

Степан Гельмас загинув під вантажівкою

У неділю, 25 травня, в селі Велика Горожанка Миколаївського району Львівської області відспівали слюсара ТзОВ "Будшляхмаш" 48-річного Степана Гельмаса. На похорон зійшлося все село.

Під вечір у п"ятницю Степан на підприємстві ремонтував вантажівку МАЗ. Раптом обірвалася кабіна машини й придавила чоловіка. Гельмас знепритомнів і  помер на місці.

— Я досі не можу повірити, що Степана немає в живих, — говорить 38-річний Мирослав Побігушко, голова Великогорожанської сільської ради. — Ще минулої неділі були разом на сільському стадіоні, вболівали за нашу команду "Вихір". Степан щонеділі ходив до церкви, так і дітей привчив. Нещодавно розпочали ремонт храму. У нього тільки вільна хвилинка з"являлася — допомагав майстрам.

Раніше Гельмас працював слюсарем на Львівському автобусному заводі, останні два роки — на підприємстві "Будшляхмаш", що займалося ремонтом двигунів.

У Степана залишилися дружина Оксана та двоє дітей: 14-річний Дмитро й Христина, 10 років.

— Ніщо не віщувало біди, — плаче дружина покійного. — Лише тиждень перед тим собака завивав. Думаю, до чого це? Усі ж молоді люди. Не знаю, як тепер житимемо без нього.

Зараз ви читаєте новину «Степан Гельмас загинув під вантажівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути