Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 20:12

Ковальов затримав поїзд на дві години

42-річний донеччанин Сергій Ковальов 20 січня, вдаючи з себе співробітника СБУ, повідомив по телефону: "Спасайте людей! Поїзд може вибухнути, не доїхавши до Хмельницького!"

— Дзвінок черговому по станції Львів пролунав о 21.15. Потяг "Львів–Маріуполь" відправився о 17.39 і на той час уже проминув станцію Підволочиськ, — розповідає Тетяна Маєр, 43 роки, інспектор лінійного управління міліції. — Евакуацію 258 пасажирів і 50 залізничників вирішили провести у Хмельницькому. Туди виїхало все начальство. На ноги підняли міліціонерів Південно-Західної залізниці.

На станції Хмельницький потяг спрямували на запасну колію. До вагонів прибули працівники СБУ, МНС, швидкої допомоги, вибухотехніки, криміналісти, кінологи з собаками — усього понад 100 осіб. Перевірка тривала 2 год., вибухових пристроїв не знайшли. Поїзд рушив наздоганяти графік.

Ковальова затримали наступного ранку. Чоловік спав у винайнятій квартирі у Львові. Напередодні Василь посварився з дружиною Оленою, яку проводжав на маріупольський потяг. Пройшовся кількома барами і вирішив допекти жінці. Напідпитку набрав з мобільного номер довідкового бюро, потім зателефонував черговому по вокзалу. За цими дзвінками його і вирахували.

У Львові чоловік займався підприємництвом. За телефонне хуліганство проти нього порушили кримінальну справу. Василь Ковальов уже тричі відбував покарання: за крадіжку, обман покупців і хуліганство.

Зараз ви читаєте новину «Ковальов затримав поїзд на дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути