вівторок, 09 жовтня 2007 07:08

Кінотеатр продали з аукціону

Минулої п"ятниці в райцентрі Чортків на Тернопільщині продали з аукціону кінотеатр "Мир". За будівлю на земельній ділянці площею 1668 кв. м фірма "Ваврик і компанія" заплатила 1 млн 399 тис. грн.

— Кінотеатр був комунальною власностю Чортківського магістрату, не працював із десяток років, — розповідає 53-річний Михайло Шкільняк, начальник Тернопільського відділення Фонду держмайна. — За лот торгувалися троє покупців: дві юридичні фірми з Києва й Чорткова та місцевий приватний підприємець.

Представник столичної фірми припинив боротьбу на другому етапі конкурсу. Олег Ваврик запропонував майже на 128 тис. грн більше, ніж була початкова ціна й переміг.

— Найближчим часом на місці кінотеатру збудуємо триповерховий торговельно-розважальний центр, — говорить директор фірми "Ваврик і компанія". — На першому поверсі буде продовольчий супермаркет, на другому — дві кінозали, боулінг-клуб і зала розваг для дітей, на третьому — промислові крамниці.

Нові власники планують витратити на будівництво 3 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Кінотеатр продали з аукціону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути