понеділок, 23 липня 2007 00:00

Бетонна плита розчавила будівельника

Неподалік села Мовчанів Локачинського району Волинської області на будівництві загинув 47-річний Іван Михальчук. Чоловіка вбила бетонна плита, яка зірвалася з тросу підйомного крана.

Загиблий працював на будівництві пташиного комплексу торговельної марки "Пан Курчак". Коли обірвався трос, чоловік не встиг відскочити. 300-кілограмова плита роздробила кістки таза і зламала ноги.

Через травматичний шок непритомний будівельник помер у реанімації. Після трагедії довелося зупинити зведення комплексу.

— Там працюють приватна компанія "Гамма" з Рівного, Здолбунівське управління механізації будівництвом і генпідрядник, фірма "Агідель". Хто відповідатиме за трагедію, визначить слідство, — каже начальник територіального комітету Держгірпромнагляду Олександр Давидюк, 49 років.

На місці працює комісія з волинських і рівненських експертів охорони праці. Після 10-денного розслідування стане відомо, чи порушуватимуть кримінальну справу. Фонд соцстрахування виплатить родині потерпілого 31,5 тис. грн.

Минулої суботи в Луцьку під час ремонту аварійного будинку обвалилася стіна. Трьом будівельниками зламало ребра, руки і ноги. Загалом на Волині з початку року на виробництві загинуло двоє чоловіків, іще 230 робітників отримали важкі травми.


Зараз ви читаєте новину «Бетонна плита розчавила будівельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути