вівторок, 24 листопада 2009 14:53

Шоумена Трахтенберга поховали в Петербурзі (ФОТО)

 

На кладовищі "Пам"яті жертв 9-го січня" в Санкт-Петербурзі відбулися похорони шоумена Романа Трахтенберга. На церемонію прощання з відомим актором, теле- та радіоведучим, яка проходила в Будинку радіо, прийшли сотні петербуржців. В понеділок, 23 листопада, попрощатися з Трахтенбергом змогли жителі Москви.

Інформація про смерть шоумена з"явилася увечері в п"ятницю, 20 листопада. Повідомлялося, що 41-річний Роман Трахтенберг відчув себе погано під час ефіру на радіо "Маяк". Лікарям не вдалося його врятувати - ведучий помер в машині швидкої допомоги. Причиною смерті Романа Трахтенберга став інфаркт. У нього залишилися дружина і двоє синів.

Роман Трахтенберг народився 28 вересня 1968 року в Ленінграді. Після служби в армії він закінчив факультет режисури театралізованих форм дозвілля Ленінградського інституту культури імені Крупської. У 1999 році Трахтенберг захистив дисертацію на тему "Відродження колективних форм дозвілля шляхом використання російського фольклору", отримавши ступінь кандидата культурологічних наук.

З 2000 року Роман Трахтенберг вів різні програми на телеканалі Муз-ТБ, а також на радіостанціях "Європа Плюс" і "Російське радіо". З 2008 року він вів на "Маяку" програму під назвою "Шоу Трахти-Барахти". Окрім цього Трахтенберг знявся в декількох фільмах і телесеріалах, а також озвучив декілька мультфільмів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шоумена Трахтенберга поховали в Петербурзі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути