середа, 15 грудня 2010 17:23

"Беркутівці" зацікавилися кульком з грошима головреда "Кореспондента"

"Беркутівці" зацікавилися кульком з грошима головреда "Кореспондента"

Міліція прокоментувала інцидент з головним редактором журналу "Кореспондент", що стався 13 грудня.

Як виявилося, співробітників "Беркута" зацікавив великий прозорий пакет з 28 тис.грн. в руках у головного редактора, який він намагався заховати від міліціонерів.

Про це сказано в повідомленні міліції.

"З пояснень бійців групи швидкого реагування, які несли чергування на територію Дарницького району столиці, о 19:30 на проспекті Бажана, 12 біля одного з офісних приміщень вони помітили двох чоловіків, які стояли поруч з автомобілем. Один з них , побачивши патруль "Беркута", намагався щось заховати в салоні автомобіля. Співробітники міліції звернули на це увагу ", - мовиться в ньому.

"Двоє бійців спецпідрозділу підійшли до чоловіків, представилися і попросили пред'явити документи, діючи на підставі ст.2 Закону України "Про міліцію" та керуючись ст.124, 125 Статуту Патрульно-постової служби міліції України.

Документів правоохоронцям надано не було. В одного з чоловіків співробітники "Беркута" побачили в руках поліетиленовий прозорий пакет для сміття, через який виднілися грошові купюри. Міліціонери запитали, що це за гроші і кому належать, на що почули відповідь від чоловіка, який представився журналістом Віталієм Сичем, що в пакеті 28 тис.грн. і гроші належать йому ", - відзначили в міліції.

Співробітники "Беркута" поцікавилися, чи не боїться журналіст з такою сумою ходити у вечірній час по місту.

"Щоб переконатися, що нічого протизаконного не відбувається, бійці "Беркута" попросили Сича відкрити автомобіль для огляду, на що останній відповів, що це авто його сестри. Він подзвонив їй по телефону, а через деякий час з'явилася жінка, яка назвалася сестрою Сича і відкрила автомобіль ", - сказано в повідомленні.

"Співробітники "Беркута" перевірили багажне відділення та оглянули салон авто. Не виявивши нічого підозрілого, міліціонери принесли свої вибачення за турботу, попрощалися і поїхали далі по маршруту", - відзначили в міліції.

Перевірка ніяких порушень в діях співробітників "Беркута" не виявила.

Нагадаємо, раніше Сич заявив, що був затриманий співробітниками "Беркута".

За матеріалами ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «"Беркутівці" зацікавилися кульком з грошима головреда "Кореспондента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути