вівторок, 31 серпня 2010 13:12

Порушено справу про банкрутство мережі магазинів City.com

Порушено справу про банкрутство мережі магазинів City.com

Господарський суд Києва 2 серпня цього року порушив справу про банкрутство ТОВ Сіті"ком (мережа гіпермаркетів електроніки City.com), що входить до холдингу Unitrade Group.

Про це повідомляється в оголошенні суду в газеті Урядовий кур"єр.

Як повідомляється, розпорядником майна призначений Сергій Кіцула. Вимоги кредиторів приймаються протягом місяця з дня публікації цього оголошення.

Зазначимо, що в жовтні 2009 року президент холдингу Unitrade Group Володимир Колодюк заявив, що власники облігацій ТОВ Сіті"ком можуть не отримати виплати за ними.

Тоді він сказав, що після вступу ним і його партнером Володимиром Добровольським у право власності на цю та інші компанії, навколо яких з кінця минулого року триває конфлікт з його братом Андрієм Колодюком, гостро постане питання про погашення накопиченої заборгованості компаніями, в першу чергу, забезпеченої майном підприємств.

Після такої пропозиції директор інвесткомпанії Фінекс-Капітал, що є власником облігацій ТОВ Сіті"ком, Ігор Когут повідомив, що В.Колодюк запропонував власникам облігацій Сіті"кома особисто виплатити 10% їх вартості протягом 10 років.

Фінекс-Капітал повідомила про намір звернутися в правоохоронні органи з метою порушення кримінальних справ за фактом шахрайства.

Зазначимо, навколо Сіті"кома і всього холдингу Unitrade Group з кінця 2008 року існує конфлікт співвласників.

Так, А. Колодюк, на початку 2008 року заявив про передачу належної йому 45%-ї частки в Unitrade Group іншим акціонерам - В. Колодюку і Добровольському, у грудні виступив із заявою про призначення його генеральним директором компаній Сіті"ком, Юнітрейд Світ, Мелофон, Сервіс майстер і їх основним власником, мотивуючи свої дії тим, що частка так і не була у нього викуплена.

В.Колодюк назвав дії брата "рейдерським захопленням", що спричинило за собою численні судові розгляди, які негативно вплинули на відносини Unitrade Group з кредиторами та постачальниками.

Інтерфакс -Україна

Зараз ви читаєте новину «Порушено справу про банкрутство мережі магазинів City.com». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути