Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2010 17:51

Розпочали процедуру банкрутства щодо мережі фаст-фудів "Пузата хата"

 

17 квітня, 15.07

 

28-річний отець Миколай, священик Української православної церкви Московського патріархату, здає квиток у касі аеропорту "Бориспіль". Мав летіти до Ізраїля увечері 16 квітня. Але аеропорт припинив роботу через хмару попелу з вулкану Ейяфьяллайекюль в Ісландії.

- До аеропорту зайшов за день до цього десь о сьомій вечора, а там яблуку ніде впасти, - розповідає священик. - Ніхто не міг сказати, як довго доведеться чекати відновлення рейсів. Люди лежали на підлозі. Мені пощастило зайняти металеве сидіння. Отак усю ніч сидячи і проспав.


А в цей час:

Колишній президент Віктор Ющенко вже годину обідає з губернатором Львівщини Миколою Кмітем, дружиною Катериною Ющенко та екс-керівником Служби безпеки України Валентином Наливайченком за 7 км від Львова у готелі-ресторані "Древній град" на Київській трасі. Ющенко зробив зупинку дорогою до Кракова на похорон Леха Качинського. Для високопоставлених відвідувачів у ресторані виділили весь другий поверх. Через тимчасове закриття аеропортів України екс-президент вирушив до Польщі машиною.


47-річний віце-прем"єр із питань Євро-2012 Борис Колесніков відходить від наркозу після операції. За день до цього вдома впав на спину й зламав хребта.


Учасники ходи пам"яті Максима Чайки, лідера патріотичної молодіжної організації "Слава і Честь", збираються біля пам"ятника Тарасові Шевченку в Одесі. За годину їх стає близько тисячі. Вони рушають колоною під синьо-жовтими, червоно-чорними прапорами центральними вулицями міста. На Олександрівському проспекті, біля місця загибелі Максима, вшановують його пам"ять хвилиною мовчання та покладанням квітів.

21-річного Чайку вбили під час бійки в ніч на 18 квітня 2009-го. Винуваті досі не знайдені.



Цитата

"Коли наш уряд ішов, прем"єр жартома сказала: "Я не розумію, як все це не рухнуло".

Ігор УМАНСЬКИЙ, виконувач обов"язків міністра фінансів в уряді Юлії Тимошенко, про дефіцит держбюджету 2009 року

"Янукович боїться нас, львів"ян. Він залишається президентом Донбасу".

Андрій Парубій, народний депутат від "Нашої України", на акції протесту у Львові проти призначення Василя Горбаля губернатором області



Коротко


Міністр охорони здоров"я Зіновій Митник у мобільній лабораторії на Контрактовій площі у Києві здав аналізи на ВІЛ, гепатит В і сифіліс. Він абсолютно здоровий.

 

Розпочали процедуру банкрутства щодо мережі фаст-фудів "Пузата хата". Вона налічує понад 30 ресторанів.

 

Прокуратура Одеської області закрила кримінальну справу за підозрою екс-мера Одеси Руслана Боделана в зловживанні службовим становищем. Не розгледіла складу злочину.

 


Цифри


68,5% жителів України вважають її державою третього світу. Про це свідчать результати соціологічного дослідження компанії Research&Branding Group.

$5 тис. на рік витрачає Україна на утримання одного військового. В Європі ця сума у 10 - 12 разів більша.

 



Анекдоти

Під час голосування за державний бюджет "регіонал" Рінат Ахметов замість картки для голосування помилково використав власну VISA Platinum. Дефіцит держбюджету скоротився на 2 млрд грн.

Віктор Янукович домовився про активізацію відносин із Китаєм. Це дозволить достроково виконати одну з передвиборних обіцянок президента й вже до кінця 2010 року збільшити населення України до 50 млн.

 

Помічник говорить Азарову:

- Опозиція обурюється, що під час вашого походу в кіно перекривають центр Києва.

- Хай подякують, що я не ходжу в театр, цирк і зоопарк.

Зараз ви читаєте новину «Розпочали процедуру банкрутства щодо мережі фаст-фудів "Пузата хата"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути