вівторок, 18 вересня 2007 12:15

Ляльок-політиків продають за $1000

У середу, 19 вересня, в Києві відбудеться доброчинний аукціон, на якому продаватимуть ляльок українських політиків. Стартова ціна лота складає $1000, повідомляє газета Сьогодні. Саме з такої ціни почнеться торг за 13 персонажів, серед яких Ющенко - Супермен, Янукович - Спайдермен, Ахметов - Володар кілець, Мороз - привид Каспер, Луценко - Гаррі Поттер, Богатирьова - Трініті з фільму "Матриця", Тимошенко - Жінка-кішка, Вітренко - Мардж із серіалу The Simpsons, Черновецький - триголовий інопланетянин, Шуфрич - Нео з "Матриці", Литвин - дон Корлеоне, Симоненко – Шварценеґґер та Волков - Франкенштейн.

Тим часом, лідер блоку КУЧМА Олександр Волков заявив, що готовий придбати ляльку себе за $17 000.

"Узагалі, на подібних аукціонах немає такого правила, що кожен прототип купує себе в образі, проте, судячи з усього, цей рік стане винятком. Принаймні попередню заявку на придбання себе за $15 000- $17 000 в образі Франкенштейна дав Олександр Волков", - повідомила одна з організаторів аукціону Олена Бальміллер.

Нагадаємо, що дизайнер Наталія Ягупова та модельєр Кристина Гусіна створили ляльок-політиків для доброчинного аукціону, мета якого - виручити гроші на придбання сепаратора клітин крові для дітей, хворих на рак.

За матеріалами: Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ляльок-політиків продають за $1000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути