неділя, 24 березня 2024 02:50

Від чого збільшується талія - пояснення Аніти Луценко

Від чого збільшується талія - пояснення Аніти Луценко
Талія збільшується від надлишку калорій або додаткової ваги під час тренувань. Фото: instagram.com/anitasporty

Зіркова тренерка Аніта Луценко пояснила, від яких факторів залежить об'єм талії.

У своєму Instagram зазначила, що талія має три шари: внутрішні органи, мязи, жировий шар. М'язи збільшуються в об'ємі, за умови, якщо навантаження і вага з якою відбувається вправа - велика.

"Додаткова гантель, наприклад, на 5 кг. Прямий м'яз живота перетворюється на куби але поперековий м'яз, який "затягує" талію не такий "товстий". Косі м'язи теж досить тоненькі. Це не м'ясиста спина чи ноги, що ростуть активно від вправ із вагою", - пояснила спортсменка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розвіяла міфи про користь крепатури

Додала, що м'язи ростуть в розмірі, коли кількість ккал, що входить в нас більша ніж ті, що ми витрачаємо.

"Тобто м'язам є із чого рости за умови великих навантажень. Нахили всторону - це не велике навантаження. Навіть, якщо в кожній руці по 3 кг. Іноді можна побачити як сильно накачані чоловіки і жінки мають надутий живіт, хоч і з кубиками пресу. Це ознака прийому додаткових стимуляторів росту м'язів", - сказала Аніта.

За словами Луценко, талія стає широкою коли є молочниця, здуття та діастаз. У таких випадках рекомендовано звернутися до спеціаліста.

Зазначає, що жировий шар росте від надлишку калорій. Його можна зменшувати і збільшувати легко, на відміну від розміру м'язів.

"Рятівне коло навколо талії - ознака того, що ви їсте більше ніж потрібно їсти вашому організму для гарного функціонування. Ви переїдаєте. Тіло не потребує цієї енергії і накопичує про запас. Одразу уточнюю, що невеличкий животик, трошки жиру внизу живота - це норма і ознака нормального статевого здоров'я", - підсумувала тренерка.

Раніше Луценко розповідала, що скрабування, массаж з сухою щіткою значно покращує якість і пружність шкіри. Вона стає більш гладенька, пружна, зменшуються прояви целюліту. Робити масаж потрібно двічі на тиждень. Результат буде помітний після третьої процедури. Перш ніж робити масаж щіткою, переконайтеся, що у вас немає проблем зі шкірою. Після процедури також не повинно виникати подряпин. В кінці масажу обов'язково нанесіть зволожуючу олію, крем чи молочко.

Зараз ви читаєте новину «Від чого збільшується талія - пояснення Аніти Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути