четвер, 14 березня 2019 17:30

У Дніпрі масово отруїлися школярі

У Дніпрі масово отруїлися школярі
Всього за день в лікарні звернулися 13 учнів Фото: ukrinform.ru

Фахівці Держпродспоживслужби проводять розслідування в школі №112 через масове захворювання дітей. Загалом за день у лікарні звернулися 13 учнів.

Про це повідомив начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби Дніпропетровської області Олексій Губський, повідомляє 34 канал.

"Вранці зареєстровано дев'ять екстрених повідомлень зі школи №112. До обіду ще надійшло чотири повідомлення. Тобто, загальна кількість дітей, які офіційно звернулися до лікарень, - 13. З самого ранку наші фахівці проводять розслідування цього випадку. Триває перевірка школи і харчоблоку. Протягом 10 днів буде перевірка харчоблоку", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 школярів отруїлися саморобними "лизунами"

У Нацполіціі Дніпропетровської області повідомили, що на заняття не прийшли 512 учнів з 904. "За неофіційною інформацією, 94 з них поскаржилися на погане самопочуття", - заявили у відділі комунікацій.

Також буде вирішуватися питання про те, чи вийдуть школярі завтра на навчання. Можливо, в установі оголосять карантин.

У львівському ДНЗ №153 на вулиці Науковій, 108, отруїлися 10 дітей ясельної групи. Про це на сторінці "гарячої лінії" міста Львова у Facebook написала одна з мам.

Завідувачка садочку Юлія Кукуріка підтвердила цю інформацію. Вона зазначила, що у дітей нудота, у декого є підвищена температура, пише Zaxid.net.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі масово отруїлися школярі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути