понеділок, 28 січня 2019 15:32

У дитсадку отруїлось 10 дітей

У дитсадку отруїлось 10 дітей
9 дітей лікуються вдома, ще одна дитина перебуває в інфекційній лікарні

У львівському ДНЗ №153 на вулиці Науковій, 108, отруїлися 10 дітей ясельної групи. Про це на сторінці "гарячої лінії" міста Львова у Facebook написала одна з мам.

Завідувачка садочку Юлія Кукуріка підтвердила цю інформацію. Вона зазначила, що у дітей нудота, у декого є підвищена температура, пише Zaxid.net.

"Так, справді. У четвер-п'ятницю захворіли діти ясельної групи. Зараз 9 дітей лікуються вдома, ще одна дитина перебуває в інфекційній лікарні. Наразі ще немає результатів лабораторних досліджень. Так що причина ще невідома", – повідомила завідувачка дитсадка Юлія Кукуріка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитсадку вдруге за півроку сталося масове отруєння

Результати аналізів дитини, яку госпіталізували, мають бути готові у вівторок-середу, повідомила очільниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

За словами завідувачки ДНЗ, у п'ятницю та понеділок зранку в закладі провели дезінфекцію. Садочок продовжує працювати. У садочку є 2 ясельні групи. У понеділок, 28 січня, у ясельній групі, де масово захворіли діти, присутні лише 3 із 16 малюків.

На Київщині 12 дітей отруїлися дорогою до школи. Із них 3 перебувають у реанімації. Вони їхали шкільним автобусом до школи села Морозівка Баришівського району. У салоні тхнуло горілою пластмасою.

Зараз ви читаєте новину «У дитсадку отруїлось 10 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути