"Трав'яні засоби не раз рятували від важких недуг"

  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Сильно попекла ногу окропом, коли випадково вилила на себе. Ледь не скавуліла від болю, як доводилося рухатися. Щастя, що мала мазь від опіків із цілющих трав від Тетяни Павлівни Радіонової. Колись цим засобом рятувала доньку, як та до розжарених дверцят печі дотулилася, — каже 39-річна Оксана Дзюба з Ковеля Волинської області.

Мазь від опіків на рослинній основі замовляла у травниці Тетяни Павлівни Радіо­нової. Засіб допомагає навіть у складних випадках. Якщо нанести одразу на рану, то шраму не залишиться.

— Регулярно мастила опік. Мазь не тільки глушила біль, а й сприяла швидкому загоєнню. Ще з місяць-два було почервоніння, але з часом воно зблякло, — додає Дзюба. — Трави Тетяни Павлівни не раз рятували від важких недуг. Як мала загострення псоріазу, застосовувала спеціальний комплекс із цілющих рослин. Шкіра переставала пекти та лущитися. Після цілого курсу всі ознаки недуги зникли. Замовила також креми для обличчя від зморшок. Задоволена ними, тому взяла ще для матері та свекрухи.

Екокрем для обличчя з вітаміном Е живить шкіру й утримує водно-жировий баланс. Розгладжує зморшки, стримує старіння. Крем з вітаміном А усуває мішки під очима, а з бджолиним маточним молочком запобігає появі зморшок на шиї. Лимонне молочко допомагає позбутися пігментних плям і куперозу, звузити пори. Усі засоби підтягують шкіру й відновлюють її пружність.

— Трав'яні засоби Тетяни Павлівни допомогли не тільки мені, а й чоловіку. Той кілька місяців мучився від геморою. Думали, що доведеться оперуватися. Бо звичні засоби не давали ефекту. Тому замовила рослинний комплекс від недуги. Він швидко вирішив проблему. А для батька брала засоби від простатиту. Бо потерпав від нього, як вийшов на пенсію. Мало вірив у ефективність, але був приємно здивований швидким оздоровчим ефектом. Відтоді трав'яні засоби від Тетяни Павлівни завжди в запасі у домашній аптечці, — каже Дзюба.

Тетяна Павлівна Радіонова відправляє замовлення поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97 — вайбер

0(66) 044 08 98

0(93) 011 79 92

Інстаграм tetiana_pavlovna_radionova

Зараз ви читаєте новину «"Трав'яні засоби не раз рятували від важких недуг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути