неділя, 08 липня 2007 15:10

У стокових магазинах є взуття для нестандартних ніг

О 10.15 у стоковому магазині-складі в Куренівському провулку, 17 у Києві стоїть черга.

Серед полиць із взуттям до товару придивляються чоловік 20. Майже всі щось міряють і купують. Взуття розкладене у великих дерев"яних стелажах-ящиках. Для кожного розміру та моделі — окрема полиця. Попід стінками — стелажі з модельним взуттям. Таке коштує 129–180 грн. У магазині є моделі для широкої та вузької ноги. Розміри — від 33 до 43 для жінок, а чоловічі — від 39 до 49.

Киянка Наталя Огурцова, 38 років, склала в купку біля каси блакитні дитячі босоніжки, жіночі в"єтнамки, білі медичні шльопанці та мокасини. За все заплатила 72 грн.

— Минулого тижня ми тут купили шкіряні в"єтнамки чоловікові і сандаліки синові. Взуття фірми "Інблу". Хлопців обула за 118 гривень, — розказує Наталя. — Цей магазин дуже зручний для сімейного бюджету.

Дитячі сандалі не шкіряні, але, на думку жінки, добре зроблені. Вона впевнена, що на сезон бігати у дворі малому вистачить.

— У магазині є кілька сотень пар взуття фірми "Інблу" — це наша українсько-італійська компанія. І ще 200 найменувань інших виробників, — зауважує директорка магазину Олена Конусбаєва, 48 років. — Взуттєва дніпропетровська фабрика "Топаз" і запорізька "Міда". Вони шиють зі шкіри. А є закордонні — "Лаура Берті", "Етон", "Респект" та "Оліп".

У магазині-складі продають залишки минулих сезонів. Таке взуття іноземних фірм пропонують майже втричі дешевше, ніж у столичних крамницях. Наприклад, босоніжки та туфлі "Респект" коштують від 99 грн, "Оліп" — від 40 грн.

— Деякі моделі "Інблу" мають ледь помітні дефекти, — каже Конусбаєва. — Але ми не приховуємо цього від покупців. Продаємо взуття за символічну ціну.

Жіночі в"єтнамки з синтетичного матеріалу, прикрашені паєтками, бісером і камінцями, коштують від 12 грн. Їхній недолік — трохи подряпана підошва. Закриті білі та чорні шльопанці з таким самим дефектом віддають за 9 грн.

Праворуч у магазині стоять стелажі із взуттям для чоловіків. Літні шкіряні шльопанці та в"єтнамки можна купити за 70 грн.

Стокові склади-магазини є на вул. Вербицького, 7 (працює з 10.00 до 19.00) і на вул. Закревського, 61/2 (цокольний поверх універсаму "Сільпо" — відкритий із 10. 00 до 21.00). Усі магазини мережі працюють без перерви на обід. Гарантія на взуття 30–60 діб.

Зараз ви читаєте новину «У стокових магазинах є взуття для нестандартних ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути