пʼятниця, 12 жовтня 2007 16:02

На нову колекцію надихнуло чорно-біле кіно

"Поважайте своїх колег, приберіть камери вбік! Не тільки ви сьогодні ввечері працюєте!" — звертається до телеоператорів продюсер Володимир Нечипорук. Український тиждень моди от-от має розпочатися.

У залі виставкового комплексу "Акко Інтернешнл", що на столичному просп. Перемоги, глядачі чекають на першу колекцію української дизайнерки Лілії Пустовіт.

— На її створення мене надихнув чорно-білий радянський фільм "Аеліта" 1924 року, — розповідає дизайнерка. — Тому більшість моделей розробила саме в цій колірній гамі. Жодних яскравих кольорів.

Сукенки та спідниці від Пустовіт — завдовжки до коліна. Складками-гофре та рюшами оздоблено не лише низ і рукави, але й планки, поділ легких плащів і рукави-ліхтарики. Широкі округлі горловини майже повністю оголюють плечі. Оригінальна новинка — накладні фартухи нижче колін. Їх одягають і кріплять пасками до брюк, сукенок та спідниць.

Весна-літо 2008 року — це сезон рюш, оборок і принтів — набивних малюнків на тканині, роблять висновок глядачі після перегляду колекції.

Зараз ви читаєте новину «На нову колекцію надихнуло чорно-біле кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути