вівторок, 24 квітня 2007 16:25

На ліжку-машині світяться фари

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  28-річна Ксенія Бахвалова, директор фірмового магазину фірми ”Гербор-холдинг” у Херсоні, показує дитячу кімнату на виставці у Києві.  Такі ліжка-машинки фірма робить у райцентрі Володимирі-Волинському на Волині. Їх можна купити у Києві на вул. Волинській,
28-річна Ксенія Бахвалова, директор фірмового магазину фірми ”Гербор-холдинг” у Херсоні, показує дитячу кімнату на виставці у Києві. Такі ліжка-машинки фірма робить у райцентрі Володимирі-Волинському на Волині. Їх можна купити у Києві на вул. Волинській,

Нову колекцію дитячих кімнат найближчим часом представить у Києві чеська фірма "Чілек". Вона виготовляє меблі 12 років і продає свою продукцію у 60 країнах світу.

Кожна кімната стилізована під захоплення дитини. Для мандрівника — над ліжком зроблена палатка з ліхтариком. У її вшиті кишені можна складати іграшки. Для моряка — кімната у синьо-білих кольорах. На стінах та поличках є маленькі рятувальні круги. У кімнатах для дівчат все зроблено у рожевих кольорах: над ліжком  висить балдахін із тканини, на стінах багато дзеркал. У всіх кімнатах обов"язково є комп"ютерний стіл.

— Хлопцям найбільше подобається кімната "Ракер" — ліжко у вигляді гоночної машини. Її підключають до електрики і вмикають фари. На шафках та тумбочках намальовані машини Формули-1, — каже Тетяна Корякіна, менеджер фірми "Ярес", яка представляє меблі "Чілек" в Україні.

Схожу кімнату з ліжком-машиною роблять і на українській меблевій фабриці "Гербор-холдинг" у Володимирі-Волинському, що за 75 км від Луцька. Ціни на неї приблизно такі самі, як на чеські вироби.

Меблі можна купувати окремо або цілими кімнатами. Усе разом обійдеться у 5–9 тис. грн. У Києві меблі "Чілек" продаються в магазині на ринку "Юність" та в "Мегамаркеті" на Солом"янці.

— Для дитячих меблів використовуються безпечні матеріали й фарби, — додає Корякіна.

Диван схожий на конструктор "Лего"

Італійський дизайнер Альфонсо Вітале розробив м"які меблі, форму яких можна змінювати. Вони складаються з прямокутних деталей, що нагадують дитячий конструктор "Лего". Базовий комплект має чотири деталі зі спеціальної пружної гуми. Їх можна з"єднувати між собою або ставити окремо. Комплект із чотирьох кубиків коштує 350 євро.

Зараз ви читаєте новину «На ліжку-машині світяться фари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути