пʼятниця, 17 серпня 2018 05:31

Електрична підлога замінить опалення

Автор: WWW.EKOPOL.COM
  Електрична підлога підходить для будь-якого покриття — паркету, ковроліну, плитки
Електрична підлога підходить для будь-якого покриття — паркету, ковроліну, плитки

— Уперше побачив електричну підлогу в Польщі. Таке опалення здалося комфортним. Поляк зауважив, що то економна штука, — розповідає 40-річний Василь Юрковський із Терно­поля.

— Вирішив, як повернуся, зроблю вдома таку. Тої зими в мене стояли ще чавунні батареї. Щомісяця за хату на 100 "квадратів" платили по 3,4 тисячі гривень за газ.

Виявилося, тепла підлога в Тернополі не новинка. Почав питати в людей, де беруть. Мені порадили компанію "Екопол Україна".

Фірма дає гарантію. Майстри монтують теплу підлогу в будь- якому куточку України, — пояснює. — Крім цього, проаналізувавши ціни, я переконався, що в компанії "Екопол Україна" вони найнижчі. У порівнянні з іншими магазинами, зекономив 35 відсотків на матеріалах. Термін роботи такої підлоги — від 30 до 50 років. Її можна зробити під усі покриття — плитку, ламінат, лінолеум, ковролін.

Електричну теплу підлогу встановлюють як додаткове джерело обігріву та як основне. Повітря не пересушує. Прогріває приміщення рівномірно — незалежно від площі кімнати. Води не боїться, тому її можна ставити навіть у ванній. Квадратний метр підлоги споживає енергії, як лампа на 40 Ват. Це найдешевший вид опалення.

На відміну від радіаторного опалення, повітря нагрівається раціонально. Тепло піднімається знизу вгору. Завдяки цьому обігрівається саме та зона, де перебувають люди, а не вільний простір під стелею.

— Найкраща — електрична підлога, оснащена терморегулятором, — каже директор компанії "Екопол Україна" Гліб Прохоров. — Цей пристрій дозволяє виставляти для обігріву потрібну температуру, до того ж у кожній кімнаті окремо. Буде можливість коридор прогрівати менше, а вітальню чи кухню — більше. Така установка дозволяє зекономити на опаленні відсотків 50, а то й більше.

Замовити теплу підлогу можна на сайті ekopol.com.ua

або за тел.: 0(97) 360 50 03;

0(73) 360 50 03; 0(50) 360 50 03.

Зараз ви читаєте новину «Електрична підлога замінить опалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути