Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 15:16

До жіночого комп"ютера дарують "Відчайдушних домогосподарок"

У столичних магазинах "Діавест-Комп"ютерний світ" у листопаді почали продавати персональні комп"ютери для жінок "Діавест-Леді". Новий ПК збирають у компанії. Він має процесор Інтел, жорсткий диск на 320 Гб, зовнішню пам"ять на 1 Гб, пульт дистанційного керування і ТВ-тюнер.

У білому комп"ютері USB-вихід розташований на кришці системного блоку, а привід для компакт-дисків вертикальний. До машини додається операційна система "Віндовс Віста".

— За місяць у нас купили понад 25 таких комп"ютерів, — розповідає 29-річна Наталія Толуб із компанії "Діавест-Комп"ютерний світ". — До нового року, здається, вони теж будуть користуватися попитом. Тим більше, що до свят ми маємо подарунки — мишку "Лоджітеч" і диск із комп"ютерною грою "Відчайдушні домогосподарки".

У крамницях "Діавест-Комп"ютерний світ" ПК для жінок коштує близько 4 тис. грн. До 25 грудня "Діавест-Леді" можна взяти у безвідсотковий кредит на 24 місяці.

Зараз ви читаєте новину «До жіночого комп"ютера дарують "Відчайдушних домогосподарок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути