понеділок, 24 грудня 2007 15:58

"Делл" зробив ноутбук для комп"ютерних ігор

Американська компанія "Делл" випустила ноутбук для комп"ютерних ігор "XPS M1730". Він має двоядерний процесор і дві графічні плати. Картинка гри змінюється дуже швидко.

Ноутбук має 17-дюймовий рідкокристалічний екран та цифрову камеру на 2 мегапікселі, а також динаміки та два виходи — для навушників і мікрофона. На комп"ютері встановлена операційна система "Віндовс Віста".

На лептопі можна записувати й переписувати DVD-диски.  Бездротовий доступ до Інтернету забезпечує система Wi-Fi. Крім основної клавіатури з підсвічуванням, ноутбук має 10 клавіш-цифр, які найчастіше використовуються під час гри.

У Києві ігровий лептоп слід замовляти в офіційних партнерів компанії "Делл". Фірма "Еверест" приймає замовлення з середини грудня.

— Кілька клієнтів уже замовили ігрові "Делли", — розповідає Андрій Мочічук, 24 роки, з "Евересту". — Їх мають привезти до кінця січня. Це будуть перші поставки в Україну.

Ігровий ноутбук коштує 17 157 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Делл" зробив ноутбук для комп"ютерних ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути