Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2006 11:46

Як одягтися за триста гривень

У стокових магазинах "Рест оф Бест", "Адідас-Саломон", "Села", "Колінз" можна придбати якісний новий одяг. У цих точках продають речі зі знижками до 90%. З "поступками" цілком реально підібрати комплект одягу за 300 грн.

На 315 грн у  магазині "Колінз" жінка купить короткий пуховик, вельветову спідницю, реглан, в"язану шапочку з вушками і рукавички. У "Селі" рівно за 300 грн можна підібрати чоловічий синтепоновий комбінезон, пуховик і вовняний светр. У "Рест оф Бест" максимум за 317 грн будуть брюки, кофтина і спідниця.

— Раніше люди купували кросівки на ринках, стоячи одною ногою на газеті, — пояснює менеджер з маркетингу "Адідас Україна" Леонід Восков, — а сьогодні є фірмові магазини з невисокими цінами й іншим сервісом. Покупець отримує сертифіковану продукцію, а не псевдобренд. Для людей з невеликими статками — добра альтернатива і магазинам, і речовим ринкам, — вважає пан Восков.

Одна штанина на сантиметр-півтора довша за іншу

У стокові магазини привозять нерозпродані колекції минулих сезонів, рідше — брак. До речі, слово "сток" має у перекладі з англійської два значення — не дуже благородне "залишки", інше — більш симпатичне — "запас". Двічі на рік асортимент стокових магазинів оновлюється повністю, а поповнюється —  майже щодня.  

У "Рест оф Бест" продається молодіжний одяг та одяг для відпочинку, взуття, сумки, аксесуари. Як правило, тут великий вибір сезонного одягу. Дівчата можуть купити брюки за 49–89 грн, кофтини за 29–69 грн, спідниці та сукні за 59–159 грн. Хоча товар оновлюється не так часто, як хотілося б модницям: іноді довгенько залежується на полицях.

У стоковому "Колінзі" речі з нових колекцій дорожчі (до 200 грн), а з давніших  — дешевші. Чоловічі бавовняні сорочки у велику клітинку коштують 39 грн, добротніші однотонні — 69 грн, пастельні трикотажні чоловічі светри — 59 грн і 79 грн. Бавовняні бордові та гірчичні реглани можна придбати майже задарма — 39–119 грн.

Менеджери кажуть, що найпопулярнішими покупками залишаються джинси. Їх у "Колінзі" можна підібрати за 39–200 грн. Консультант показала найдорожчі жіночі джинси з нової колекції. Віддають за 299 грн. Продавщиця довго придивлялася до  блакитних джинсів  з низькою посадкою і стразами на поясі. Шукала, чому їх поклали до браку. З"ясувалося, що одна штанина на сантиметр-півтора довша за іншу. Для невисоких дівчат, яким все одно доводиться  брюки підкорочувати, такі джиси стали б гарною обновкою.

Олександр зекономив на фірмових кросівках 600 гривень

У сусідньому "стоку" — "Села" — можна купити одяг для дітей. Багато речей для малюків та дітей шкільного віку. Зручно орієнтуватися у розмірах: розмір  відповідає віку (14-й на 14 років). Дитячі бавовняні футболки коштують 9–11 грн, комплекти для новонароджених з трьох одиниць — 29 грн, комбінезони для немовлят — 17–21 грн. Серед дорослого одягу радують око спідниці по 18 грн, вельветові брюки за 104 грн, чоловічі меланжеві светри по 58–77 грн. Блідо-блакитні, кращі за якістю, обійдуться в 96 грн.

Продавці кажуть, що одяг у таких магазинах коштує 10–50% від первинної ціни. Але час від часу товар переоцінюють, тому речі стають ще дешевшими.

Покупець в "Адідасі", 35-річний Олександр, каже, що його приваблює розпродаж. Якщо у магазинах знижки тільки наприкінці сезону, то у "стоках" розпродаж не залежить ні від дня, ні від пори року. Олександр купив фірмові кросівки за 250 грн. У магазині вони коштували 850. Для тренувань чоловік придбав і котонову футболку за 39 грн.


Адреси стокових магазинів


"Адідас Україна", вул. Бощагівська, 173/187

"Колінз", "Села", вул. Фрунзе, 160

"Рест оф Бест", просп. Гагаріна, 2-а

Зараз ви читаєте новину «Як одягтися за триста гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути