неділя, 19 лютого 2006 17:30

30 та 31 лютого одяг безкоштовний

Такою рекламою магазин "Пума", що на вул. В. Житомирська, 38, заманює відвідувачів. Звичайно, чисел 30 і 31 лютого в календарі нема. Але в магазині є до чого придивитися.

Тут продається одяг зі знижкою до 80%. Серед жіночого взуття можна вибрати пристойні кросівки від 140 грн — відкриті, спортивні, щоденні. Чоловічі кросівки дорожчі й простіші на вигляд. Найдешевші коштують 160 грн, найдорожчі — ортопедичні моделі великого розміру — більш як тисячу гривень.

У середньому за 100 грн можна придбати якісний вовняний реглан, "кенгурушку" (реглан з капюшоном), спортивну кофту. Речі з синтетикою ще дешевші – 50–80 грн.

Із верхнього одягу магазин пропонує жіночі злегка приталені куртки і пуховики на блискавці, з капюшоном та накладними кишенями. Крім стандартних, чорних і сірих, можна вибрати яскраві: червоні, оранжеві та зелені. А от чоловічі зимові куртки кольоровою оригінальністю не відрізняються – переважно темні. У "Пумі" продають переважно пуховики фірми "Еко". І чоловічі, і жіночі коштують до 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «30 та 31 лютого одяг безкоштовний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути