— Насадили селери цьогоріч. Чоловік каже — готуй мені з неї салати. Проте натерту їсти не дуже хоче. Придумала туди трохи м'ясця покласти, горішків. О, друге діло, — каже Галина Іванчук, 56 років, із Черкас.
Куряче філе відварює і рве шматками. Кришить три варені яйця. Натирає селеру. Вкидає півсклянки грецьких горіхів, вичавлює сік половини лимона, додає сіль, перець. Мастить сметаною і кидає зверху жменю родзинок.
— Спеціально в холодильник не ставлю. Чоловікові смакує, доки ще теплий. Пробувала сухарики добавляти. Тільки їсти слід одразу, щоб не розмокли. Влітку з городу приношу добрий жмут петрушки й кришу в салат.
Коментарі