понеділок, 19 березня 2018 06:21

У салат із морської капусти додають локшину

— Салат із морської капусти буде гострий і ситний. А рисова локшина додає цікавого смаку, — каже киянка Уляна Поліщук, 36 років.

Варить у киплячій воді 100 г рисової локшини. Після закипання відраховує 3–4 хв. і скидає на друшляк, щоб стекла вода. В глибокому салатнику змішує 200 г моркви по-корейськи, одну дрібно нашатковану кільцями цибулю, 200 г морської капусти й охолоджену локшину. Додає по 1/3 ч. л. солі та чорного меленого перцю.

— Більше ніяких приправ не вкидаю. Морква й так уже приправлена.

Заправляє салат ­олією і перемішує. Ставить у холодильник на 30 хв. і подає.

Зараз ви читаєте новину «У салат із морської капусти додають локшину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути