На початку січня у столичних супермаркетах з"явилися яблучні чіпси луцької торгової марки "Фруктік". Продукт має чотири смаки — "солоденьке", "кисленьке", "кориця" та "ваніль".
— Ці чіпси роблять із яблук. Такий продукт можна споживати дітям щодня. Він не містить барвників та консервантів, — розповідає 36-річний генеральний директор ТМ "Фруктік" Валерій Дєчєв. — З"їсти пачку чіпсів — все одно, що три великі яблука.
— Уперше сушені фруктові хрусткі шматочки з"явилися на Заході, — конкретизує Дєчєв. — У 2000 році їх почали виготовляти в Росії. Згодом і в Україні. Перші марки продавали за завищеною ціною.
Вартість 25-грамової упаковки чіпсів "Фруктік" 2 грн 35 коп.
×
Коментарі