неділя, 20 серпня 2006 18:14

Ситний суп гуляш-левеш

У закарпатському туристично-оздоровчому таборі "Білочка" для дітей готують ситний суп гуляш-левеш.

— Ми варимо велику 30-літрову каструлю, — каже старший кухар табору Марія Кляп, 41 рік. — А на родину з чотирьох осіб достатньо взяти дво-, трилітрову.

У неї кладуть два курячі стегенця, заливають водою і варять бульйон. Готовий знімають із вогню і дають настоятися п"ять хвилин. Виймають м"ясо, до рідини додають картоплю, моркву, капусту кольрабі й варять до готовності.

— Як закипить, із борошна і яйця робимо галушки і кидаємо в бульйон, — додає помічник кухаря Марія Кость, 39 років. — Доки вони варяться, смажимо на маслі цибулю і висипаємо в каструлю.

Прохололе м"ясо ріжуть на шматочки і кладуть у тарілки, зверху наливають суп.

Зараз ви читаєте новину «Ситний суп гуляш-левеш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути