Киянин Олександр Кожух, 34 роки, у столичному супермаркеті "Сільпо" біля метро Шулявська вибирає шампанське.
— Треба солодке, — ділиться чоловік. На ньому шкіряна куртка з хутряним коміром. — Гостей хочу здивувати фруктовим пуншем. Велику скляну вазу для нього вже придбав. Наливаю напій у склянки ополоником.
Олександр купує дві пляшки "Советского" шампанського, лимон, по кілограму персиків і мандаринів. У великий посуд вичавлює сік із лимону, додає скибочки мандаринів і порізані на кілька частин персики. Фрукти посипає чотирма чайними ложками цукрової пудри.
— Шампанським заливаю, коли гості вже прийшли, — веде далі Олександр. — Усе тихенько перемішую.
За 10 хв. Кожух розливає пунш із фруктами гостям. У кожну склянку кладе шматочок льоду.
Коментарі