Ексклюзиви
Четвер, 03 січня 2008 15:33

Пунш розливають ополоником

Киянин Олександр Кожух, 34 роки, у столичному супермаркеті "Сільпо" біля метро Шулявська вибирає шампанське.

— Треба солодке, — ділиться чоловік. На ньому шкіряна куртка з хутряним коміром. — Гостей хочу здивувати фруктовим пуншем. Велику скляну вазу для нього вже придбав. Наливаю напій у склянки ополоником.

Олександр купує дві пляшки "Советского" шампанського, лимон, по кілограму персиків і мандаринів. У великий посуд вичавлює сік із лимону, додає скибочки мандаринів і порізані на кілька частин персики. Фрукти посипає чотирма чайними ложками цукрової пудри.

— Шампанським заливаю, коли гості вже прийшли, — веде далі Олександр. — Усе тихенько перемішую.

За 10 хв. Кожух розливає пунш із фруктами гостям. У кожну склянку кладе шматочок льоду.

Зараз ви читаєте новину «Пунш розливають ополоником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода