понеділок, 15 вересня 2008 19:52

Перець обсмалюють над вогнем

48-річна Надія Грибович із Рівного готує салат із солодкого болгарського перцю без шкірок.

— Вибираю найбільші стиглі різнокольорові перчини, — каже жінка. — Наколюю їх на виделку і тримаю над вогнем газової плити до появи на шкірці пухирців.

Підпечені овочі складає на 10–15 хв. у поліетиленовий кульок. Очищає від шкіри під струменем холодної води, нарізає смужками і маринує.

Для маринаду бере сіль, цукор, оцет і олію. Смужки перцю пересипає часником. За 2 год. охолоджений салат подає до столу.

Зараз ви читаєте новину «Перець обсмалюють над вогнем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути