Актриса 43-річна Ольга Сумська готує млинці двічі на тиждень. Їх полюбляє її менша донька Анна, 7 років.
— У нашій сім"ї немає особливих традицій на Масляну. Просто збираємося за сімейним столом і ласуємо млинцями, — розповідає акторка. — Готувати їх — простіше простого. Збиваю тісто міксером, доки не стане густим, як домашня сметана. Порціями виливаю його на розжарену сковорідку. Коли посмажиться, перемазую вершковим маслом. Якщо млинці тоненькі й великі, завертаю їх як налисники. Усередину кладу консервовані або свіжі вишні, сир із родзинками, перетертий мак із медом.
Ольга додає, що з"їдає лише один млинець. Більше собі дозволити не може.
— Вони дуже калорійні. Тож доки Аня ними смакує, ми з Антоніною (18-річна донька від першого шлюбу Сумської із актором Євгеном Паперним. — "ГПУ") перебиваємося салатами.
Що треба
— склянка молока
— двоє яєць
— чотири-п"ять столових ложок борошна
— столова ложка оливкової олії
— дрібка солі, цукор за смаком
Коментарі